Bylinková marmeláda

Bylinkové marmelády jsou variacemi ovocných marmelád. 

Používají se pro své příjemné aroma a gurmánský zážitek.

Mezi vynikající patří marmeláda z květů černého bezu, arónie, meduňky i máty. 

Výroba je jednoduchá a můžete do ní zapojit svou fantazii. Lze přidávat koření dle libosti – skořici, hřebíček, badyán, vanilku, nebo ovoce či ovocnou šťávu (jablka, hrušky, ananas, pomeranč, citron a jiné….)

Přeji mnoho příjemných chvil při bylinkaření v kuchyni.

 

S Láskou Lenka

 


Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„IMUNITA", aneb "jak na infekce a virózy“.

Uskutečníme:

20.5.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Ženské potíže a hormony“​

Uskutečníme:

21.5.2017

Bližší info zde ....