Hlohová marmeláda

Používejte 1 lžičku 3x denně na posílení srdíčka.

Postup výroby:

1 kg omytých, zralých hložinek, 0,5lt vody, 0,5kg cukru vařit na mírném ohni cca 20minut. Hmotu prolisovat přes síto a podle chuti ještě dosladit. 
Vařit na mírném ohni až do rosolovité konzistence. 
Nalít do nahřátých sklenic a sterilizovat při 80°C 15 minut.

 

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Víkendové setkání na téma:

„Letní bylinkaření na Šumavě“.

Uskutečníme:

15.-16.7.2017

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„Psychické příčiny nemocí“​

Uskutečníme:

12.8.2017

Bližší info zde ....