Jeřabinka

Podzimní dary přírody – plody. Jeřabiny trhejte po prvním mrazíku, aby zmizela jejich natrpklá příchuť.

Postup výroby likéru: 

2 kg omytých jeřabin /jedlý sladkoplodý jeřáb/, 2 dl červeného vína, 1 ks skořice povařit pod pokličkou 30 minut.

Po zchladnutí propasírovat a přidat roztok z 1 kg cukru a 250 ml vody.

Nakonec přidat  0,5 lt 80% alkoholu a slít do lahví.

Užívat dle chuti a libosti v přiměřeném množstí.

 

Bylinkové likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„IMUNITA", aneb "jak na infekce a virózy“.

Uskutečníme:

20.5.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Ženské potíže a hormony“​

Uskutečníme:

21.5.2017

Bližší info zde ....