Kopřivový sirup jarní 

Sirup, který překvapí svou lahodnou chutí i snadnou přípravou.

Postup výroby:

3 vrchovaté hrsti posekaných jarních kopřiv, 2 omyté na kolečka nakrájené citron a 500ml vody povařit 10 minut.

Vše nechat do druhého dne.

Druhý den mírně zahřát, přecedit a přefiltrovat přes jemné plátýnko, přidat 0,5kg třtinového cukru a 5 minut povařit.

Teplé nalít do lahví a uzavřít. 

Nápoj: do 1lt vody přidat 5 lžic sirupu a z půlky citronu šťávu.

Bylinkové sirupy nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„IMUNITA", aneb "jak na infekce a virózy“.

Uskutečníme:

20.5.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Ženské potíže a hormony“​

Uskutečníme:

21.5.2017

Bližší info zde ....