Meduňková, voňavá marmeláda

Experimentujete a nebojíte se netradičních, bylinkových marmelád?
Natrhejte 30– 40 snítek meduňky před nakvetením, nakrájejte na  cca 1cm kousky, přelijte 750 ml převařené vody a nechte v chladu 3 dny.
Třetí den přiveďte k varu,  sceďte a přidejte šťávu i dužinu ze 4 citronů,2 hřebíčky, 200 g želírovacího cukru a vařte 1 minutu.

Poté přidejte ještě 200g krystalového cukru a vařte cca 7 minut.

Teplé nalévejte do sklenic, uzavřete a položte dnem vzhůru.

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„IMUNITA", aneb "jak na infekce a virózy“.

Uskutečníme:

20.5.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Ženské potíže a hormony“​

Uskutečníme:

21.5.2017

Bližší info zde ....