Rakytníková marmeláda s pomerančem

Rakytník 100x jinak. Zkuste marmeládu s pomerančem. Krom klasického "marmeládového" použití se užívá lžička 2x denně na posílení imunity.

Rakytnik sklízejte zralý, nejlepší je po prvním mraziku, kdy sám opadá z větviček do nádob pod nimi. Odpad – pecičky můžete rozmixovat a zalít lihem na výrobu tinktury.

Postup výroby:

600ml čisté rakytníkové šťávy, 

600ml čerstvé pomerančové šťávy,

0,5kg cukru,

gel fix prášek, povařit 5 minut a teplé plnit do předehřátých  sklenic.

 

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


„Zimní bylinková škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

17.11.2017

Bližší info zde ....


„Astrologická škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

15. - 16.10.2017

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„Bylinky a imunita“.

Uskutečníme:

21.10.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Bylinky pro ženy“.

Uskutečníme:

22.10.2017

Bližší info zde ....