Růžový džem z okvětních plátků šípkových růží

Voňavý, jemný, pro potěchu duše i chuťových buněk. Příprava je časově náročnější, ale kdo ochutná, budě pět chválu na vaše bylinkářské umění.

Postup výroby:

4 vrchovaté hrsti okvětních plátku pokrájet na jemné plátečky, zalít šťávou z 1 citronu a 0,5lt vody a nechat 2 hodiny odstát. Pak lístky scedit, přidat 1kg želírovacího cukru a 15-20 min vařit do zhoustnutí. Nakonec vmícháme scezené plátky růží, přidat z ½ citronu šťávu a krátce povařit.

Teplé naléváme do sklenek a samozřejmě….všude se chlubíme!!!

 

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Zimní Bylinková škola

2017 - 2018

Začínáme již 17.11.2017

Bližší info zde ...


"Poznávání jiných realit"

Práce s kyvadlem

Uskutečníme:

25. - 26.11.2017

Bližší info zde ...


"Tarotový kurz"

Velké Arkány

Uskutečníme:

2. - 3.12.2017

Bližší info zde ...


Máme kalendář 2018 :-)


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley