Šalvějové bonbóny

2 vrchovaté lžíce sušené šalvěje spařit co nejmenším množstvím vody a udělat výluh. Po 10 minutách scedit, přidat 100g cukru, 120g medu, šťávu z půlky citronu a povařit tak dlouho až hmota, kterou kápnete na plech ztuhne.

Pak to celé vylít na vymaštěný plech a namaštěným nožem krájet na kousíčky. Po vychladnutí uzavřít do dózy.

Totéž lze udělat s levandulí, lípou, mátou, mateřídouškou,…

 

Bylinky nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„IMUNITA", aneb "jak na infekce a virózy“.

Uskutečníme:

20.5.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Ženské potíže a hormony“​

Uskutečníme:

21.5.2017

Bližší info zde ....