Šalvějové bonbóny

2 vrchovaté lžíce sušené šalvěje spařit co nejmenším množstvím vody a udělat výluh. Po 10 minutách scedit, přidat 100g cukru, 120g medu, šťávu z půlky citronu a povařit tak dlouho až hmota, kterou kápnete na plech ztuhne.

Pak to celé vylít na vymaštěný plech a namaštěným nožem krájet na kousíčky. Po vychladnutí uzavřít do dózy.

Totéž lze udělat s levandulí, lípou, mátou, mateřídouškou,…

 

Bylinky nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


„Zimní bylinková škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

17.11.2017

Bližší info zde ....


„Astrologická škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

15. - 16.10.2017

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„Bylinky a imunita“.

Uskutečníme:

21.10.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Bylinky pro ženy“.

Uskutečníme:

22.10.2017

Bližší info zde ....