Sirup z černé ředkve na kašel

Dvě černé ředkve důkladně omyjeme a osušíme. Bulvu rozpůlíme a celou posypeme cukrem. Půlky ředkve položíme pocukrovanou stranou na talíř a necháme do druhého dne v lednici. Šťávu, která vyteče, slijeme do lahviček a uskladníme v chladu. Ředkev seřízneme cca o 3 cm, opět posypeme cukrem a celý postup zopakujeme až do spotřebování ředkve.

Při kašli užíváme 3-5x denně po lžičce.

Bylinky nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Víkendové setkání na téma:

„Letní bylinkaření na Šumavě“.

Uskutečníme:

15.-16.7.2017

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„Psychické příčiny nemocí“​

Uskutečníme:

12.8.2017

Bližší info zde ....