Sirup z černé ředkve na kašel

Dvě černé ředkve důkladně omyjeme a osušíme. Bulvu rozpůlíme a celou posypeme cukrem. Půlky ředkve položíme pocukrovanou stranou na talíř a necháme do druhého dne v lednici. Šťávu, která vyteče, slijeme do lahviček a uskladníme v chladu. Ředkev seřízneme cca o 3 cm, opět posypeme cukrem a celý postup zopakujeme až do spotřebování ředkve.

Při kašli užíváme 3-5x denně po lžičce.

Bylinky nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


"Bylinky pro začátečníky"

Uskutečníme:

24.2.2018

Bližší info zde ...


"Bylinky pro děti"

Uskutečníme:

25.2.2018

Bližší info zde ...


Máme kalendář 2018 :-)


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley