Tinktura z medvědího česneku

První jarní bylinka, která pročistí celý organismus, podpoří trávení, sníží krevní tlak, odstraní střevní parazity a je výborným zdrojem chlorofylu.

Tinkturu vyrábíme pouze z listů (než rostlinka vykvete). 

Postup výroby:

Listy medvědího česneku pokrájet na jemné plátky, vložit do lahve, zalít 60% alkoholem a za občasného protřepávání nechat 3 týdny. Poté scedit.

Užívat 3x denně čajovou lžičku (na střevní parazity, snížení krevního tlaku, na trávení)

Bylinkové tinktury nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„IMUNITA", aneb "jak na infekce a virózy“.

Uskutečníme:

20.5.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Ženské potíže a hormony“​

Uskutečníme:

21.5.2017

Bližší info zde ....