Třezalkové víno

Třezalka tečkovaná, oblíbená a chutná bylinka se silným účinkem na celý organismus.

Lidové léčitelství jí přiřklo zajímavé a energeticky silné názvy – čarovník, krevníček, svatojánská bylina, kvítí Panny Marie, bylinka sv. Jana.

Jak třezalkové víno připravíme?

Do 1 lt bílého polosuchého vína přidáme 50g čerstvých třezalkových květů.

Necháme 14 dní macerovat, poté přefiltrovat a uskladnit na chladném a tmavém místě.

Užívá se "jeden panák" před jídlem.

Třezalka odstraňuje pocity úzkosti, psychické napětí, poruchy koncentrace, apatii,

ovlivňuje pozitivně funkce jater, žlučníku a slinivky břišní, působí protizánětlivě, antibioticky, diureticky, zlepšuje kvalitu cév, používá se při léčbě hemoroidů, pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu, působí podpůrně na roztroušenou sklerózu.

Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Zimní Bylinková škola

2017 - 2018

Začínáme již 17.11.2017

Bližší info zde ...


"Poznávání jiných realit"

Práce s kyvadlem

Uskutečníme:

25. - 26.11.2017

Bližší info zde ...


"Tarotový kurz"

Velké Arkány

Uskutečníme:

2. - 3.12.2017

Bližší info zde ...


Máme kalendář 2018 :-)


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley