Trnkový likér

Jestli si netroufáte na trnkové víno, likér uspokojí vaše chuťové buňky na 100%

Typická „trpkost“ trnek se promění na úžasný chuťový zážitek……

Návod na přípravu:

drobná rada na začátek – začněte rovnou s dvojitou dávkou!!

1,5lt trnek plodů omýt a rozmačkat /nakládáme i s peckami/,

7 hřebíčků,

2 celé skořice,

1/2lžičky strouhaného muškátového oříšku,

Zalít 2lt vodky a nechat 6 týdnů louhovat.

Pak scedit a přidat sirup z 600g cukru a 400ml vody. Nechat pomalu za studena rozpustit a slít do lahví.

  

Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


„Zimní bylinková škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

17.11.2017

Bližší info zde ....


„Astrologická škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

15. - 16.10.2017

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„Bylinky a imunita“.

Uskutečníme:

21.10.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Bylinky pro ženy“.

Uskutečníme:

22.10.2017

Bližší info zde ....