Víno z arónie

Zdraví prospěšné plody arónie obsahují vysoké % vitamínu C, E, K, B1, B2, B5, B6, bioflavonoidy, rutin, železo, jód, fluor, mangan, aj.

Perfektní, jednoduché, chutné a zdravé zpracování.
Zralé plody aronie rozemlít nebo rozmixovat, vylisovat přes plátěný hadřík a nechat odkalit.
Odměřit a na 1lt šťávy přidat 450g cukru, zákvas z kvasinkové kultury a 0,16g živné soli.
Kvašení probíhá při 20°C. Po kvasícím procesu lze do hotového vína přidat cukr.

Aroniové víno popíjíme na zdraví – 2x denně 2dcl.

  • Na krevní oběh, snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu
  • Při arteroskleróze
  • Při diabetu /obsahují přírodní cukr-sorbit/
  • Podporuje imunitní systém a posiluje organismus
  • Zdroj antioxidantů
  • Záněty očí
  • Na jaterní selhání
  • Na rakovinu tlustého střeva

Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


„Zimní bylinková škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

17.11.2017

Bližší info zde ....


„Astrologická škola“​

Ročník 2017-2018

Začínáme:

15. - 16.10.2017

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„Bylinky a imunita“.

Uskutečníme:

21.10.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Bylinky pro ženy“.

Uskutečníme:

22.10.2017

Bližší info zde ....