Zázvorová marmeláda

Bylinkařit můžeme i v zimě, kdy naše tělo potřebuje bylinky svou povahou zahřívající. Marmeláda se užívá preventivně  po lžičce 2x denně.

Postup výroby:

1 kg zázvoru oloupat a nakrájet na malé kousky nebo nastrouhat, 2 jablka nastrouhat na hrubo, přidat 0,5 kg cukru, šťávu z 1 citronu, trošku vody a 10 minut povařit.

Přidat 1 lžíci sušeného pektinu rozmíchaného v trošce vody a vaříme 30 minut.

Horké plníme do sklenic a položíme dnem vzhůru.

 

Bylinné marmelády nenahrazují kvalifikovanou péči lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„IMUNITA", aneb "jak na infekce a virózy“.

Uskutečníme:

20.5.2017

Bližší info zde ....


Nedělní setkání na téma:

„Ženské potíže a hormony“​

Uskutečníme:

21.5.2017

Bližší info zde ....