Zázvorový likér

Výhodou je, že zázvor není u nás považován za sezónní bylinu. Zatímco si budete likérek vychutnávat, další várka se může macerovat……. a věřte, že až ochutnáte, budete mile překvapeni.

A hlavně – kudy teče, tudy dezinfikuje.

Návod na přípravu:

400 g čerstvého zázvoru nakrájet na tenké plátky

4 celé skořice

1g kardamonu

/přidávám i lžičku sušené citronové kůry/

Zalít 0,5lt vodky a nechat 3 týdny.

Poté scedit a přidat 300g medu.

Preventivně v dobách viróz malého panáčka ráno i večer.

  


Bylinné likéry nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro jejich užívání, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2017

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Víkendové setkání na téma:

„Letní bylinkaření na Šumavě“.

Uskutečníme:

15.-16.7.2017

Bližší info zde ....


Sobotní setkání na téma:

„Psychické příčiny nemocí“​

Uskutečníme:

12.8.2017

Bližší info zde ....