Zázvorový sirup

Zázvorový sirup používáme jako preventivní, antivirový přípravek v zimním období, nebo jako zázvorovou šťávu pro běžné pití, která má zahřívající účinky.

Postup výroby:

50g čerstvého zázvoru oloupat a nakrájet na plátky, 2 řádně umyté citrony nakrájené na plátky,  zalít 750ml vody a 15 minut vařit. Nechat do druhého dne, scedit a přidat 0,5 kg cukru. Povařit 5 minut a teplé nalévat do lahví.

Užívat polévkovou lžíci v období viróz 5x denně.

 

Bylinkové sirupy nenahrazují kvalifikovanou léčbu lékaře, proto každý, kdo se rozhodne pro tuto metodu, činí tak sám, ze své svobodné vůle.

 

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Zimní Bylinková škola

2017 - 2018

Začínáme již 17.11.2017

Bližší info zde ...


"Poznávání jiných realit"

Práce s kyvadlem

Uskutečníme:

25. - 26.11.2017

Bližší info zde ...


"Tarotový kurz"

Velké Arkány

Uskutečníme:

2. - 3.12.2017

Bližší info zde ...


Máme kalendář 2018 :-)


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley