Podmínky ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Lenka  Martanová, IČ 611 20 723, se sídlem Ke Kateřinkám 1392/12, Praha 4, 149 00 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Na Výsluní 1298, Neratovice, 277 11

email: bylinky@bylinkyproradost.cz

telefon: +420 728 339 689

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat.
  • jméno a příjmení
  • telefonní kontakt
  • emailový kontakt
  • adresa pro fakturaci
  • číslo bankovního účtu (ze kterého odešlete platbu za objednávku, pokud nezvolíte platbu hotově)

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění objednávky.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění poptávky a objednávky mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání informací o navazujících kurzech a akcích) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky, a jejich poskytnutí je nutným požadavkem pro uzavření a plnění objednávky (bez poskytnutí osobních údajů není možné objednávku uzavřít či jí ze strany správce realizovat)
  • k evidenci a doručování objednávek a faktur
  • k telefonické či emailové komunikaci
  • zasílání obchodních sdělení o kompletní nabídce poskytovaných kurzů a jejich případných pokračování

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po ukončení výmaz)
  • po dobu nejdéle tří let pro účely marketingu, není-li dříve odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů s žádostí o výmaz dat, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu; po uplynutí této doby nebo v případě odvolání souhlasu s uchováváním osobních údajů spolu s žádostí o výmaz, správce všechna data poté vymaže
  • osobní údaje v souladu s daňovým, účetním a archivačním řádem po dobu nejvýše deseti let

V.

Příjemci osobních údajů

  1. Příjemci osobních údajů jsou:
  • osoby podílející se na dodání služeb a realizaci plateb na základě smlouvy
  • poskytovatel emailu pro účely spojených s jeho provozováním
  • osoby zpracovávající účetnictví a daňové evidence pro plnění této právní povinnosti
  1. Toplist statistika návštěvnosti webu probíhá zásadně na pozadí, tento sběr dat slouží pouze pro statistické účely, správce s nimi nijak dále nepracuje.
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním elektronicky na email správce uvedený v čl. I. těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním poptávky či objednávky potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů, a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých webových stránkách a zároveň Vám může zaslat novou verzi těchto podmínek na Vaši emailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Aktuální akce

Bylinková škola 2018

 pro zájemce o bylinkaření, diagnostiku a bylinkářskou praxi

Bližší info zde ....


Šamanismus - energie a magie bylin

Uskutečníme:

12.4.2018 a 15.4.2018

Bližší info zde ...


Jarní bylinkaření na Šumavě

Uskutečníme:

18.5.2018 a 20.5.2018

Bližší info zde ...



Máme kalendář 2018 :-)


Připojte se k naší informačné diskuzní skupině na FB


Stránky plné astrologie a horoskopů mé kolegyně Efis


Inspirace na originální dárek

smiley